Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pokerhajen

Jag fick spader madam
slängde kortet fram
Jag hela potten tog
skrattade och log
Men det skulle jag inte gjort
spelar du med falska kort
av med kavajen så får vi se
vad du har breve.
Alla ställde sig hotfulla ikring
formade en otäck ring
Jag tog av kavajen
gav den till pokerhajen
han rev och slet
men ingenting fann
ta av byxorna och skjortan din fan
men ingenting dom fann
Ge dig i väg kom aldrig hit mer
för då skjuter vi dig ner.
Jag hade tur som undan hann
innan dom under bordet korten fann




Prosa (100-ordare) av Kungskobran VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-19 19:14



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Att spela poker
med en toker
som menar att
han vann på en joker
2019-02-19

  Fulbergarn
Att spela poker
med en toker
som menar att
han vann på en joker
2019-02-19

    Sefarge VIP
Vem lurar vem?
Även Staten med
i svängen försöker
Lura till sig de sista
överblivna spännen?

2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP