Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vid floden



Utefter floden
ett vindpinat knotigt träd
klädd i mossa och lavatrasor

trädkryparen söker
tråcklar sig fram
över stammen


himmelsfåren betar i skyn
solen omfamnar
himlavattnet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-19 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
cool!
2019-02-24

    ej medlem längre
Himlavattnet en händelserik blandning som jag gillar :)
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP