Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad män vill ha...

Starka män vill ha svaga kvinnor
så att dom kan känna sig starka.

Svaga män däremot vill gärna ha
starka kvinnor, som kan ta hand om dem!

Har jag rätt?

Men vi kan också vara jämnstarka.

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-19 21:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland vill män ha män.
2019-02-20

  Birk Andersson
Jämnstarkhet!
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP