Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BOTTENLÄGET ÄR NÅTT

nu är bottenläget nått

allting skiftar nu i grått

jag vill sova tills jag dör

och till sist i himlens kör

stämmer in,  slutgiltigt fri

i en ljuvlig melodi

 

bottenläget, det är här

jag som jämt är till besvär

ställer nu till ännu mer

och är till förtret för er

sjuk och anfrätt, trött och arg

blickar jag från bergsbygd karg

ned på frodig, bördig slätt

och där verkar allt så lätt

 

dessa frågor utan svar

bitterhet som dröjt sig kvar

lidandet är meningslöst

kontraproduktivt, skabröst

krisen i gemenskapen - 

undrar vart den leder sen...

 

LARZ GUSTAFSSON 19/2 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2019-02-19 21:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, folk är alldeles för ytliga.
Det ska vara glättigt och glittrigt.
Alla ska le och tindra 24/7.

Tack!
2019-02-20

  Kungskobran VIP
Om jag nu lider
så att det svider
så tycker jag vad jag vill
och kommer aldrig sitta still
2019-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Visst, försök att bagatellisera och neutralisera mitt lidande med en massa klichéer.
2019-02-20

  Jack E. Gladh VIP
Sårbara vinner
åtminstone
mitt hjärta.
Livet är grumligt
då och då.
Håll ut...
2019-02-19

  Nina Nightwish
Det var bittert, Larz.. Imorgon är en annan dag med nya förutsättningar. Alla har vi våra saker att kämpa med.

2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP