Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Liten och trägen

Liten och trägen
kan vinna
med övertygelse och mod
trots fiende stor
ty med tiden
kommer rösterna höjas
om kampen är god




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-19 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP