Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bartender

 

Knuffade in mig i sin stora

tumlare och lät mig rotera

fem minuter 

Jag kröp ut ur tumlaren,

illamående och yr

Lämnade källarpuben skakad 

och störd 

 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 334 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-02-19 22:10

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  limerick
Mr Bond I guess?
2019-02-21

    ej medlem längre
FULL igenkännelse...
2019-02-20

  Öknens Ros VIP
Samma effekt som en kväll i baren?
2019-02-20

  Bodingen VIP
Så går det när man rumlar, nej, tumlar runt i detta fall men jag gissar att livets bartender inte fick dricks denna gång.

I filmen "Bröllopsfotografen" säger Kjell Bergqvists rollkaraktär "livet är det där helvetet som pågår mellan fyllorna", fan trot'
2019-02-20

  Kungskobran VIP
Livets skakiga färd
utan glamor och flärd
ger en smak av salt och järn
där det saknas värn
mot verklighetens demon
som är ett hån
mot all mänsklighet
på denna planet


2019-02-20

  Poeten Salvador VIP
Tänker på finkelsmakande sprit
2019-02-20

  ULJO
........och med visdom om alkoholens förbannelse, eller?
2019-02-20

  Respons VIP
:)

2019-02-19

  Blomma-Stjärna VIP
ett liv - kort - och - omskakande
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten