Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvercape

 

Nu omsluter natten oss med sin tysta cape
Så att allt blir mörkt och skrämmande tyst
För månens och stjärnornas stilla silverljus
Kastar endast ett svagt sken på vår vandringsväg
Den som i skuggornas dunkel får nytt liv
Och blir till en hemligheternas boning
Fylld av vackra drömmar och skräck
Där John Blund går och hämtar sitt sömnstoft
Medan maran badar i skräckens mörka sjö
Kom ta mig vid handen klä dig i silvercape
Och följ med mig på månljusvandring 
Genom nattens och drömmarnas rike




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-19 22:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint skrivit!
2019-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt skaldat!
2019-02-20

  ULJO
Briljant formulerat
2019-02-20

    ej medlem längre
Du fångar nattens stämningar så fint. Både det skrämmande i mörkret och det vackra.
2019-02-20

  Angel of love
Underbart vacker.
2019-02-20

  Ida-Marianne
Oj...vilka vackra formuleringar!
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP