Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge?


Om vi räknar våra levnadsår baklänges
finns det ett mellanrum för varje steg
bland köksfläktar som inte låter

och under varje steg
föddes en biosfär
mikroorganism och gula löv
i den marginalen fanns ett tomrum

innanför barken står radion på
där gömmer sig elräkningar och skoputs
fem minuters nedräkning
så länge står en tulpan




Fri vers (Fri form) av altruistisk
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-19 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur länge kan också vara en kort stund.
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk