Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en blixt ifrån en klarblå himmel

vart han bländad av solens varma strålar så fort han
klev ut ifrån den mörka porten
Förblindad som han var lutade han sig genast mot
husfasaden med orden
Jag kan inte se, jag kan inte se
Jag har blivit tillfälligt blind
Så fan vad solen var stark idag då
För som en blixt ifrån en klarblå himmel sökte sig
solstrålarna bara rätt in i mig
Bäst att jag sätter på mig mina nya solglasögon

( När han gjorde det så började synen komma åter )

Sådär ja, skönt att kunna se igen..

Ken Cassel
20/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-20 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel