Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objuden gäst


egentligen är du en vinnare
en parasit
du plockar samhället
på godbit
efter godbit, en snyltgäst
som sjunkit
slunkit, igenom och
fallit
mjukt och nu kan göra
profit
på att ligga hemma med
flit
och suga på en
sockerbit
det var enkelt har du
medgivit
”vem vill hålla på med sån
skit?”
när man kan göra lättja till
merit




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-20 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!