Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Senvinter på ön

Vintern knakar i fogarna
snön ligger ännu kvar i djupskogen
spåren irrar kors och tvärs
hare, rådjur älg, är det ett lodjurspår?
Isen spricker upp,
djuren skyndar sig inland på ön
där blir dom kvar tills isen är borta
Det skymmer,
skyndar hem, sätter oss framför brasan
som sprakar och glöder
Värmen sprider sig i våra kroppar
vi tar varandras händer och njuter,
lågornas fladdrande sken skapar fantasi.






Fri vers (Prosapoesi) av Kungskobran VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-20 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Myser så målande vacker
2019-02-20

  Fulbergarn
Mysigt att komma hem till brasan och ha en fin bild med sig!
2019-02-20

  Öknens Ros VIP
Vacker vinterbildsvy!
2019-02-20

  Blomma-Stjärna VIP
fina bilder frammanar din text som också slutar skönt "vi tar varandras händer och njuter, lågornas fladdrande sken skapar fantasi"
2019-02-20

    Sefarge VIP
Inlevelsefullt
Medryckande
Skriftat!

2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP