Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott!

 

 

mörkret snart är här

natten gör sitt intåg

sov du lilla

den oskyldigas sömn

 

sov och dröm 

vackra och sköna

sov du lilla

nattens drakar och monster

rör dig ej

 

sov den oskyldigas sömn

tids nog blir du stor

nattens demoner dig härjar

drömmarna dina färgar

 

då har du dina vita små piller

det inte demoner gillar

sov den ångestfylldes sömn

du räds inte längre natten

 

sov du människa

sov befrielsens sömn

sov gott!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-20 10:33



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fin text med flyt i läsningen, dock nattens pågående fullmåne gör mig sömnlös
2019-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Vi behöver sova, både stora och små
inte ligga vaken på natten
skönt att det då finns hjälp att få
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP