Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För viktig Kontemplation!

NU BETONAR jag för mig viktiga ord, som jag vill sprida till andra, med STORA BOKSTÄVER! Som en slags KONTEMPLATION, med eller utan altare.
DU befinner dig just NU, i min SFÄR. Och jag har kommit på, att jag redan hunnit upprepa mig, med ett ord. Gissa vilket ordet är?




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-20 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Försjunken i tankar.. jag vet inte mim vilket ord du upprepar här. Tror nog att det är lite för enkelt allt börja räkna ord. Ibland får jag läsa dina texter flera gånger och då brukar det sjunka in, får se om det gör det med denna. ;)
Kram
2019-02-20

  danne //
Det är COOLT med STORA som SMÅ.
Skit i samma om man inte följer reglerna.

Att leka sig fram är grymt skönt mera frigjort !

Mim kontemplation är jobbig , vi struntar i det tycker jag!
/Danne
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim