Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens reflektion 20 februari

När solen skiner
och värmer min stela kropp
är det värt att leva.

YM Bohman-19




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-20 11:06



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Och kanske en del andra dagar också.
Bra reflektion.
2019-02-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Precis så! Livsgivande sol!
2019-02-20

    ej medlem längre
"Det skall va gott att leva..." Din text och solen utanför smittar med livslust:-)
2019-02-20

  ULJO
Solen gör mirakel
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER