Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten"Choupette" av formgivaren Karl Lagerfeld ärver honom


Den mest kända katt mode kunde dela den rikedom av 150 miljoner pounds Hudson Kroenig Godson tyska byrå. Men katt Choupette har redan fått en mindre förmögenhet "egna styrkor". (över tre miljoner, enligt källor) som Choupette har tjänat från reklamfilmer. Choupette katt designer Karl Lagerfeld är bland dem som kommer att ärva den enorma rikedom av den tidigare creative director för modehuset Chanel. Karl Lagerfeld dog tisdag vid 85 års ålder. "Choupette är mitt universum. Det är typ av Greta Garbo. Det har något otvetydigt i sin stil att gå. Det är inspirerande elegans och attityd "Karl Lagerfled säkerställa dess Choupette två följeslagare och en livvakt. Felina äta med sin herre, silver rätter, föredrar Sydamerikanskt musik på bekostnad av arbetet och inte gillar högfrekventa röster, enligt boken "Choupette, la vie d'un chat Enchantee fashion" ?, publiceras på Flammarion under 2014.
I juni 2015 har Brigitte Bardot och hans Choupette ett brev till ett behov av att "spinna i örat" på sin herre för att övertyga honom att:sluta använda päls i sina samlingar" 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-20 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP