Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårvinteretyd

 

 

 

bland snåren

så gott som

osynliggjord

skymd av ett myller

en i mängden

genomskinligt gömsle

till synes så

men inte längre

gled i halkan ner

från isklädda kullen

 

öga mot öga

det okända står där

också jag

ensam

obalanserad

blixtljus i ögonen

av ingenting fylld

längtande efter liv

till varje pris

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-20 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg