Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan, jag saknar dei...


Kommer du inte ihåg eller vill du inte minnas?

Jag fattar inte hur det kunde bli så här
När jag var 8, Nemi var 9, Du var 10, och Mattias var 11.
Kommer du inte ihåg eller vill du inte minnas?


Jag minns när vi spelade Monopol hemma hos dei och jag var den av oss som räknade rätt, fastän ni inte trodde på mei. En sommar vi hade så kul, alla skratten. Minns du inte Denise?


Jag vet att det var så länge sen men vi träffas minst 2
gånger i veckan och du ger mei inte så mycket som en blick,
men du pratar hela tiden med Nena.
Det är klart att jag förstår att alla jämnt vill vara
med henne, så har det alltid varit.
Men kommer du inte ihåg eller vill du inte minnas?


Jag minns när vi hade frågesport & Nemi frågade vem som skrivit Kitty-böckerna och du skrek ut Carolyn Keene och jag skrattade och sa att det var en orättvis fråga eftersom det var dina favorit-böcker. Då var inte Mattias med längre, då var det bara vi 3. Minns du inte Denisé?


Vi träffas för fan varje vecka, på skolavslutningen, du var
där för att säja grattis till Nena & Frida, du sa inte ett
ord till mei. Det var jue inte så det skulle bli, det var jue mei du skulle gratta...
Kommre du inte ihåg eller vill du inte minnas?


När vi tillslut bara var vi, när vi lekt med Barbie fastän du var i den åldern då man borde slutat leka med Barbie för länge sen, men då var det bara vi 2. Minns du inte Denisë?



Jag behöver dei Denisé, jag saknar dei, vill att vi ska åtminstone prata med varann igen. Jag älskade jue dei, du var min vän.

Vi skulle föralltid vara vänner




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-06-20 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet