Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse

 

 betraktar det osynliga

ser bonden med lien

hustrun med räfsan

röd aftonsol

växande mörkmoln

hör

kan tro

om höe´ hinner tôrka

inna´ regne´ börjer skvätta”

hör hennes:

jaa, å tvätten min på strecke´”

 

 

blundar inför synliga

rapports rapport

hör

skräcken

verkligheten

 

råma

 

 




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 119 gånger
Publicerad 2019-02-20 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same