Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅ ORD ÄR SÅ VACKRA

få ord är så vackra som "barndomshem"

det klingar så ljuvt och tryggt

mitt finns nära dalälvens virvlande

och örnarnas stolta flykt

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-02-20 11:48



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP