Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som göms i snö - Haiku

 

 

 

solen smält all snö

människors skräp nu kommer fram

håll naturen ren!

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-20 13:30



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hundägare! Använd svarta påsen! Tack!
2019-02-20

  Birk Andersson
Jaaa, eko-haiku! :)
2019-02-20

  Per Drysén
Slarviga är vi människor
2019-02-20

  M.Eta
Uppfostrande haiku!
2019-02-20

  Cikoria Blå VIP
Det var en bra uppmaning.
Hoppas någon tar det åt sig!
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP