Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvind

Vart har den platsen tagit vägen,
där vi stod .
Där vi alltid stod.
Jag saknar dig,
när jag inte känner din närhet,
blir trasig, bara så ni vet.

Min vänn, det kan inte bli sämre,
jag lägger handen på mitt bröst
känner slagen från mitt hjärta,
det betyder inte något längre.

Minns du när vi skrev
hur mycket vi kunde ta på våra känslor.
Vi var så fyllda utav känslor,
att tanken på tomhet var stor.

Din Hand I Min Älskling.
Det finns så mycket tomhet i varje mening,
men inte då.
Nej, inte då när du fanns här,
då betydde det allt.
Vart har allt tagit vägen,
det faller något för min kind,
nu när jag insett
att jag letat efter svar i motvind.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-20 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi