Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kluster

Brus
Tyst

Innanför
Utanför

Var finns Jag?

Du ser mig
Du ser mig inte

IRL vs CYBER

Vem ÄR du egentligen?
Vem är jag för dig?

Ett kluster
Fyller en helhet
Täpper till tomma hål
Men liten
Så Liten.

Verklihet
Overklighet?

Innanför
Utanför

Du ser mig
Du ser mig inte
DU SER MIG INTE

Göra rätt
Göra fel

Säga rätt
Säga fel

Förstå
Missförstå

Ge
Få?

Kluster
Klister

Dags för energisparläge...









Fri vers av Linda Åkesson
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-20 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson