Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deja vu

Så mystiskt
För det här ögonblicket känner jag igen
För det här har jag själv varit med om förut
Ja, jag står här och tittar på en liten unge som precis
har tappat sin vaniljglass med chokladströssel på
ut ur sin strut, då han blir ledsen och slår bakut
Fy fan vad taskigt tänker han när han börjar att gråta
och tjuta till sin mamma
Mamma, jag måste bara få en ny glass
Får jag inte en ny kommer jag att bli riktigt sur..

Deja vu!

Ken Cassel
20/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger
Publicerad 2019-02-20 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel