Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din själ bor inom dig själv

För du är du och han är han och jag är jag
Så alla har vi olika personligheter både dåliga som bra
Men som oftast försöker vi nog alla hålla skenet uppe
genom att skratta och vara glada
Vara ödmjuka och snälla
För varför ska man gå omkring och bråka för
i risk att själv åka på en och annan smäll
Ja, om man nu inte behöver det då, förstås
För det räcker väl till att man själv vet om hur det känns
när ens hjärta blöder
Så det är ingenting som man direkt vill tillönska någon
annan heller
Inte jag i alla fall..

Din själ bor inom dig själv!

Ken Cassel
20/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-20 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel