Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruggugglan

Kisar mot solljuset
Burrar upp mig, skakar fjäderkostymen.
Ingen tillstymmelse till återuppståndelse.
Blundar en årstid till...eller två.




Fri vers av Feminaz
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-20 15:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland är det bara att vänta och se tiden an!
2019-02-20

  Jaseph
Spännande dikt. Passande nu när solen åter stiger. Ugglan får något evigt över sig, blir liksom höjd över sådana trivialiter som årstiders växlingar och övergångar mellan död och liv.
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz