Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt in i handlingen.

Man köper en kvinnas tid, inte hennes kropp!

Fruktansvärt!

Ja, likställas med psykisk avrättning!

Hårda ord,
men ja, nog är det så, sa den äldre polismannen.

Det tunga i honom fick oss att förstå..

Vad det egentligen inneburit,
att ge de-unga pengar, mot en timme..

(Så dök det upp en Alien som med hög stämma deklarerade..)

Monster, ni skapar monster av de-unga,
fatta ni kan inte med oskulden i behåll
nyttja en ung kvinnas kropp bara
för ni frestar dom med pengar.

Du ska bara hålla tyst,
din stela du, skrek livvakten till Alien.

Hoppsan, känner du dig träffad,
och jag som inte är beväpnad med mer än lufturkraft.

Nu funkar det, sa signalspanaren.

Underbart, sa Alien.

(Vi börjar rita på vårat varumärke)

Nu undrar de-unga hur deras timme ska se ut.

”Kvinnorna hyr in sig på ett kontorshotell
och de tar 2500 kr för en timma.”

”-Där gäller det att bara ha samtal,
då vi mött män som inte vill gå till
någon professionell samtals-människa,
så funkar det ju jättebra och självklart
sitter livvakten där och jobbar.”

Och tjejer, glöm inte att betala in skatten!

Så försvann Alien, den stela, och syntes inte mera.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-20 17:38



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Den här texten är från bloggen på wordpress, länken dit finns längst ner på min "Författarsida. Kallas det för "Ett uppl.?
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP