Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysst av döden


Döden går omkring
och skrattar med
rosiga kinder,
upprymd och euforisk.
Hennes ögon brinner
och hon vet om min
djupaste rädsla
och längtan.
Jag kommer, säger
hon, till dig när
din tid är inne, det
är den inte än.
Hon tar mig en
yster dans och
skrattar lyckligt.
Försök vara lite
glad säger hon,
försök känna tillit
till det goda i livet,
och gå ut och älska
någon i dag, vilket
du är skapad till.
Jag älskar dig.
Du sitter inspärrad,
men inom dig är du
fri att tänka och känna
vad du vill, lyssna
bara på din inre röst.
Sen kysste hon mig
farväl med ett
underbart leende,
vi ses när det
är dags för dig, då
blir det fest i
himmelriket!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-20 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP