Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Syften...



I
regnets
recitationer
läppars dans
skuggors tal

åskans kopparaktiga doft

minnet

våra maskers törst
storslagenheten
syftet
det eftersökta

härvaron

koordinaterna
tvärsnittet
skyggheten

inkarnationerna

det
som längesedan
tystnat...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-22 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sista strofen, tystnaden, får mig tänka på ånghammaren som tystnat och järnbruket falller i Törnrosasömn...
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP