Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning

Jag ålade mig vid kanten
Av lustans linje
Gnydde stilla i tystnaden

Lyfte mitt inre
Mot din längtan

Gav mitt njutningskrik
På väg mot högre höjder

Smälte samman
Med alla klara stjärnor

I diset av din varma andedräkt




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-20 18:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fint som snus minsann :)
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish