Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja IMP du är en viktig person inte bara för mig men för alla här !


Skriva massor ( Impulsiv)

Å jag vill skriva massor av saker

Hur än det är, är allt lite så där segt 

Ja en dag där allt pockar på uppmärksamhet

Segt är nog inte rätt vision en revison där finansen skjuter i höjden

Backar lika så, en mindre lönsam affär, 

Den upplyftande outröttliga "Power" mer är den känslan som fladdrar till.

Här sitter vi inte still, rörelse fart en jäkla åktur blir det.

 

Trött efter en tuff dag , Ändå lyser jag upp som värsta armaturen som är fylld av glädje å kärlek , ja en härlig Spänning å ström där i mig!

Men detta blev nog mera tankar som som sticker utanför isolationen.

Power finns det gott om här hos mig , den livnär sig från ditt bröst IMP

Du näringssätter mig , diagramet sticker utanför sina ramar.

   Älskar dig IMP




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-20 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vardagliga tankar är de bästa, fint Danne :)
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //