Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon jag bryr mig om har kommit tillbaka igen ... Någon jag ej riktigt känner men som ännu känns som en vän! - Publicerades här tidigare i juni 2013 men känslan som upplevs i dessa stunder saknar bäst före datum ...


När en vän ur ens liv ...

... plötsligt försvunnit
även om det rätt lång tid
hunnit förflyta 
innan man registrerat inom
att så är fallet ...

... En sorg växer 
till sig inom
över tiden
och lägger en slöja
över sinnesfriden ...

Men när man sen
lika plötsligt en dag
upptäcker att denna vän
kommit tillbaks ...

... Då känns det som
om det där stilla lilla hoppet
om återhörande 
som envist varit kvar inom
nu äntligen vunnit ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-02-20 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En långvarig vän :)
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP