Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Par



Öppna dörrar
Konst och poesi
Doften av renhet
Doften av dig
Doften av friskhet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-20 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP