Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensson

du jobbar på, du sliter
hamsterhjulet snurrar allt snabbare

det enorma huset
som alltid kommer att ägas av banken

och hur mycket av huset
använder ni egentligen, på riktigt?

du vill se din spegelbild i blanka bilar
dyrare och snabbare än grannens

så länge du har lika mycket som
eller helst lite mer än andra

så lyckas du intala dig själv
att det går bra för dig

men har du nån gång stannat upp och tänkt –
tänkt på vad du egentligen skulle vilja göra med ditt liv?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-23 10:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad är livet Herr Larsson,
det är tomt och innehållslöst
som en påse
om man inte fyller det med något
Hasse Alfredsson
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP