Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På nåt sätt är det inte detsamma med film längre

när jag var 20 gick vi på bio
det var en happening av stora mått
man planerade och så gick man med kompisar

när jag var 30, 40 hyrde vi video och senare DVD
det var också happenings
man samlades, så gick man och valde film och köpte godis

nu är man hemma och har både HBO och Netflix
och det finns en hel del filmer på dem, både gamla och nya
men det är inte detsamma längre –

det är som om man inte hittar nånting man vill se
och så sitter man oftast ensam och tittar
och känslan med film är på nåt sätt borta




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-23 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP