Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdköer


Friska vindar
Oskyldiga skattebetalare
Koncernens förlorare
och blocköverskridande
gränser
Digital teknik med nollor
Stormar inombords
påverkar räntefritt
ansvarstagande
samt risker




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-21 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP