Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Y


Drömmar

 

 

I mina drömmar flyger du runt

från plats till plats – alltid hastigt

Så onåbar

likt de fjärilar

som jag försökte fånga

med mina händer som barn

 

Du skyndar min glädje

trots din fria flykt

och hjärtat slår alltid hastigt

då jag i ögonblick av lycka

står dig nära

och håller dina mjuka händer

 




Fri vers av Nils-Robert
Läst 348 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-21 18:06



Bookmark and Share


  wiria77
så underbar poesi på hög nivå
2020-03-24

    ej medlem längre
Så fint avslut där det undflyende slutligen landar i tryggheten hos de kärleksfulla händerna.
2019-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekspoesi!
2019-02-23

  Alysse VIP
Varmt och mjukt, fyllt av kärlek
känns så äkta
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert