Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmark

Inte helt nära
Snarare
på gränsen
till någonting
avlägset
Ännu inte funnet
Söker sig tanken
På flykt från
det invanda
Vandrar kring i
själens utmarker
och söker stigar
Andra stigar
än de alltför
invanda




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-21 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra formulerat.
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP