Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick med musik...

De kärleksfulla bråka, sa Nike
Och ingen har varit med om dess like...
Vad var det då som
detta handlade om...
Triangeldrama bjöds i orkesterdike...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-21 11:39



Bookmark and Share


  limerick
Fyndig är du utan dess like
men hur många trianglar dväljes
egentligen i ett fullt orkesterdike?
Måste förstås finnas minst två
för att de skall kunna bråka så!

2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt