Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börjar med pianoriff, för att sedan bli mer allmänmänskligt!

Ett Pianoriff! (Släpper själen loss)
Det kallas väl inte riff, när det gäller Piano?
Kallas väl mer det, när det gäller gitarr?

När det gäller Gitarren...
Som något privat.
Som något intimt.
Och inte Ego.
Inte Ego-gitarr.
Inte gitarren i sig självt.
Men den som står bakom gitarren och spelar.
Ego-ist.

Ego-ist.
Bara själva ordet, låter som ett eko.
Är det en hörsägen?
Eller är det hörsäkert?
Att det stämmer...
Just det skvallret som du hörde idag.
Du hörde det från en säker källa.
Om du bara kunde se personen, som en porlande källa.
Och andra människor, som ständigt blommande.
Och andra åtdragna, tillbakadragna, som jord i Tjäle!

Ska man tänka fritt?
Eller klassificera?
Fackisifiera?
Tänka intensivt...
På hur man än tänker?




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-21 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim