Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken tur att Tankarna inte sköljs bort med avföringen.

Vilken tur, att mina tankar inte försvinner ut med avföringen.
Någon annan som tänker så?
Vilket fattigt liv, man skulle ha då.
Fast det såklart, det skulle ju bero på hur ofta man går på Toa.
Och som vanligt, när det gäller Tankeklass, och Garanti på framgång...
Vilken nivå och standard, som tankarna håller.




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-21 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim