Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt på sak!

- Har du friat ännu min vän...
- Jo men visst... - Hur gick friningen den?
- Fort och jättelätt!
Jag sa ju rätt och slätt:
Du är fri! Mot ny man bågen spänn...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-21 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt