Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför benämner man alltid människan med hon?

 

 

mannen var ju först...eller?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-21 15:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt! Men jag har svårt för skapelseberättelsen om Adam och Eva.
2019-02-22

  MALVAA VIP
myter som man trodde på för ibland kvinnan kan det som inte mannen kan
2019-02-22

  Birk Andersson
Hm, kanske kompensation för MÄNskligheten, MÄNniskan, MÄNniskosyn, MÄNskliga rättigheter, tjänsteman, gärningsman mfl :)
2019-02-22

  Bodingen VIP
Kvinnan var inte först däremot är det "kvinnan bakom allt"
2019-02-21

  Fulbergarn
tror att kvinnan var först
2019-02-21

  S.A.I. Steve Lando
kvinnan är alltid först
vi är ju födda från ert sköte

essensen av livet
är dessutom kvinnligt

så hon bör det va
2019-02-21

  Per Drysén
Gud gjorde som alla andra, först gjorde hon en skiss
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP