Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De har ungerskt blod och kommer från Venezuela.


Ungern mottar flyktingar!

https://evz.ro/putin-ungaria-banca-internationala-investitii.html?fbclid=IwAR0hcOsElF_xFFiW9rpsQKSfYuD0mIMLZgRMG647k9D2mjfQbdMpzjykm-Q

Ungern har accepterat hundratals ungerska födda flyktingar från Venezuela, ett land som står inför en kris, som en del av ett regeringsprogram som involverar en välgörenhet rapporterade index.hu nyhetssiten,
 rapporterar att Ungern lanserade programmet för nästan ett år sedan med den ungerska ordningen för den filantropiska ordningen i Malta, som organiserade överföringen av asylsökande från Venezuela till Ungern. En ungerska maltesisk välgörenhets talesman vägrade att ge detaljer för att säkerställa säkerheten för de involverade.
En regeringstjänsteman sade att det inte fanns någon motsättning mellan den politiska korstogen mot premiärminister Viktor Orbans massinvandring till Europa och flyktingprogrammet från Magyars från Venezuela.
"Vi pratar om ungarna och vi anser dem inte invandrare", sade minister Gergely Gulyas, chef för Ungerns premiärminister, samordnare för europeiska frågor.
"De, som alla andra ungerska, har rätt att återvända hem," sade Gulyas och tillade att de första flyktingarna i detta program anlände till Ungern förra året.
Enligt Indexportalen har Ungern tillhandahållit flygbiljetter, boende, kultur- och språkkurser för flyktingar samt dokument som gör det möjligt för dessa flyktingar att hitta ett jobb. Totalt accepterade Ungern cirka 300 personer, noterar nyhetssiten.
Flyktingar var ursprungligen inrymda i hotell på landsbygden, men några har redan kunnat hitta ett jobb i Ungern. Enligt indexet flyttade cirka 5 000 ungerska medborgare till Venezuela, särskilt efter andra världskriget.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-21 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP