Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid i längtan


ensam i ensamma ensamhet

i den vandrar jag

för evigt eller bara nu


känns som om det varit

i all tid, alltid

så länge som jag kan minnas


utanför står jag

och tittar in

på alla som är tillsammans


är det bara jag

vad är så speciellt med mig

är jag den utvalda


att ensam vandra

i enslighet vara

varför undrar jag










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-21 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP