Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av kärlek har ingen ålder

den av ålder stigen
gammal, rynkig
grå men erfaren

darrande hand
väderbiten
som läder

smeker fjäderlätt
mjukt mot hud
genomfars av rysningar

vågor av njutning
från hav mot strand
i ebb, i flod

älskande som älskar
som alltid gjorts
alltid gör

i kärlek, av lust
med ögon slutna
blickar bortom












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-21 17:10



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Håller med dig,kärleken har ingen ålder
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP