Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-11-26 20:20 av the wildcat (medlemsid: 79522) 2018-03.22 kl 17:33


Leksaksland


När jag var liten ville min hand
krypa ned i påsens sagoland
spänningen fånga
--- lång som en strut blev min O trut
kikade i djupet
min present - - en randig skål ?!
var ju till mor, längtan var så stor
läppen började darra

Ännu idag finns känslan kvar,
längtan få sluta min hand runt bollens lockande form
den var då enorm, när
bollen drogs ur påsens djupa sagoland
av morbrors hand

Bollen blev den käraste leksaken jag kommer ihåg
utom Brumbrum förstås


*

Kommentarer på leksaksland
Lars Hedlin - 2016-11-29 16:03
Underbar Nostalgi! :)
AKT "alla har vi haft en älsklingsleksak"
2018-03-22




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-21 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP