Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar klokuggla


när jag blundar natten
i tystnadens famn möter jag dig
allt det ljusa
du lever så starkt bland dina ord så tiden försvinner
att utforska världen
fångar snöflingor, dalar som fjun i min hand
du är fantastisk fast ser det inte
allt det ljusa vi delade
värmer mig varje gång jag läser
Skratten vi delade
Ser det gränslösa glädjen idag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-21 20:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är så i sorgen adlas människan och vi minns den fina tiden
2021-09-22

  morgonstjärna VIP
du är helt underbar saknar dig
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP