Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig på stan i dag

Du såg så lycklig ut
Jag tror inte du såg mig
För dina blå ögon glittrade åt annat håll
Jag drog kappan hårdare om min kropp
Och jag smög skamset hem till mitt
Sätter på stereon på högsta volym
För att dränka tankarna
Min överfyllda ensamhet




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-06-21 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP