Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora lilla i mig

Barnet lekte på tungan
Det väckte ett sovande lugn
Lugnet brakade löst som solsken
Värmde som vår kakelugn

Barnet kravlade i strupen
Kittlade bitterheten
Fick den att gråta och skratta
Och gå mot tacksamheten

Barnet vilade i magen
Men drömde jättevilt
Drömde tills mamma vaknade
Och vred sig i sin filt

Jag trodde barnet försvann
Men det kurar i min iris
Kittlar fram min lekfullhet
Och gör mig lyckligt en-vis




Bunden vers (Rim) av Konstgjort
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-21 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstgjort
Konstgjort