Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strå/porträtt

 

 

Räta inte åt mig vägar eller färdiga hus

bered inte åt mig den planterade skuggan

längst vid, ty jag vill hitta min ödetomt,

min vildvall att vila på där grå sten

fortfarande andas återhållsamt och solen

bränner mina nakna ord

Dit där min hud fortfarande är min och

åkertisteln delar med sig av sitt dun,

 

Och jag, av mitt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-21 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP